wiele softu z loaderami rozpoznawane jest jako wirus jaki antywir polecacie i ktory ma mozliwosc dodania wyjatku aby taki soft uruchamiany byl normalnie
avast masz wyjątki i jak co to klikasz krzyżyk w alercie i nic nie robi i jak go wyłączysz to jest wyłączony a nie jak co nie kture działaja w tle
awasta mozna sobie w D wsadzic
free jezeli masz ori system to microsoftu +zone alarm free reszta to ch...nia zawsze cos znajda co jest ok a krzycza ze vir!
ma koimpa postawionego na tym juz 2 lata smigam caly czas 0 problem jezeli jakis jest to skan np AVIRA,SPYBOOT ,adware I znowu ok !
w d ...e można wsadzic wszystkie anty wirusy i nakryć je windowsem popychając linuxem, bo jedne mają takie błedy a inne inne a szukanie tego idealnego to nie bede sie wypowiadał dla mnie avast jest ok nie zamula,reakcja na zagrożenia na dobrym pozomie,częste aktualizacje bazy ,nie robi żadnych skanowań poza twoją wiedzą,no chyba że sobie ustawisz że ma robić ,można go wyłączyć\włączyć 2 kliknięciami myszki,a to że jest za free to miły dodatek .Nie wiem ale ludziska czasem myślą że jak coś jest za free to odrazu jest o d...y.
Pozatym te super antyvirusy wymagają super wydajnego sprzętu ,a kto ma na warsztacie jakies super nowe komputery ja bynajmniej nie mam.Dlatego przy wyborze powinno sie kierować na jakim sprzęcie ma to być zainstalowane...
potwierdzam wypowiedz kolegi. u mnie avast śmiga już 3-lata i niema problemów
mi nie chodzi o problemy nie chce mi sie wylaczac antywira za kazdym razem chce dodac loader do wyjatkow i odpalac sofr bez wylaczenia antywira
to widzisza co napisalem ! przetestowane
jest taka możliwość w Avascie
właśnie w avast nie ma zbytnio wykluczeń można jedynie wykluczyc obszary kturych ma nie skanować,ale mimo wszystko ochrona rezydentna nie pozwoli uruchomić programu ,lecz prostota wyłączenia skutkuje tym samym kwestia przyzwyczajenia
ecuprog, ja mam zainstalowanego nod'a32 i jestem zadowolony.nie zamula systemu i mozna dodac wyjatki.polecam