|
filtr cząstek stałych
|
|
06-09-2010, 09:18 PM
|
|||
|
|||
|
filtr cząstek stałych
Usuwanie filtra cząstek stałych ze sterownika silnika . Zapraszam na pw lub email gre11@wp.pl
|
|||
|
06-20-2010, 07:15 PM
|
|||
|
|||
|
RE: filtr cząstek stałych
Jak cena przerobienia programu dla warsztatów ?
|
|||
|
06-26-2010, 08:49 AM
|
|||
|
|||
| RE: filtr cząstek stałych | |||
|
07-08-2010, 06:14 AM
|
|||
|
|||
|
W naszej firmie robimy na gotowo za 600 zł.
|
|||
|
07-08-2010, 09:05 AM
|
|||
|
|||
|
ale które sterowniki za 600 miałem ostatnio 607 mógłbym ster podesłać
jakbym wiedział że taka cena proszę o nr kontaktowy do. P Tomka jeśli można czasem pomoc potrzebna oczywiście odpłatna w naprawie czegoś skomplikowanego |
|||
|
07-12-2010, 06:01 AM
|
|||
|
|||
|
nie bądź śmieszny, ja wyłaczam za 1500zł ale robię to sporadycznie, wole to naprawić...
|
|||
|
07-15-2010, 07:45 AM
|
|||
|
|||
|
miałem 607 zawalony na amen procedura wypalania nic nie dawała
auto znajomego i nic do stracenia zresztą juz nie przyspieszało rozpołowilismy fap od kata i zalałem z góry wodą stała jak w wiadrze następnie karczer plus dodatek do mycia silników i pod cisnbieniem przez uszczelkę wdmuchiwanie w plastry aż sikało na wylot po 3 godz takiego płukania fap był przelotny montaż ,dolanie dodatku ,procedura pierwszego wypalania auto odżyło i ma się dobrze w innym przypadku zakup fapa ,eloys,troche by sie uzbieralo ale to mówie koleżce ale klientowi lepiej takich manewrów nie robić chyba lepsze to niż wyłaczenie ale to w 607 w innych tej sztuczki nie zrobisz nie rozbierzesz fap chyba że potniesz piotr ja do ciebie tam wysłałem juz ze dwóch klientów na fapa w sensie dzwonili czy ogarniam ja że nie i nr do Ciebie zapytać mogą |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc